Update start verkoop

Op 24 februari j.l. is de omgevingsvergunning voor het appartementengebouw en de vier woningen van project De Zuidsingel door de gemeente verleend. Tijdens de inzage-termijn is er helaas een bezwaarschrift binnengekomen.

Dit betekent dat wij de voorgenomen start verkoop dienen op te schorten in afwachting van de behandeling van het bezwaarschrift. Zolang er namelijk geen onherroepelijke omgevingsvergunning is kunnen we geen bouwactiviteiten ondernemen. Vooralsnog hebben wij helaas nog geen zicht op de duur van deze vertraging en vinden het derhalve ook onverstandig om de verkoop op te starten.  

 

Wat betekent dit voor de pre-sale?

Je kunt je tot 2 mei aanstaande inschrijven voor de pre-sale. Diegene mét een pre-sale inschrijving zullen bij de toekomstige verkoop een voorrangspositie houden bij loting. Schrijf je dus in voor de woningtypes van voorkeur mocht je dat tot op heden nog niet hebben gedaan.

Inschrijven pre-sale →

 

Zodra wij zicht hebben op een doorbraak en meer weten over de start verkoopdatum zullen we je hierover via deze nieuwsbrief informeren. Het spijt ons dat we momenteel niet anders kunnen berichten en hopen spoedig bij je terug te komen.