Verkoopprocedure De Zuidsingel 

In het mooie Middelburg is de tijd aangebroken voor verdere introductie van De Zuidsingel. In de binnenstad zullen 31 luxe appartementen, 3 exclusieve penthouses en 4 stadsvilla’s  verschijnen. Maar straks een woning kopen in project De Zuidsingel, hoe werkt dat?

Pre-sale

Op 23 december 2021 is de pre-sale van het project De Zuidsingel live gegaan.

 

Waarom houden wij een pre-sale?  

Door het inzetten van een pre-sale zijn wij in staat om de animo vanuit de markt te toetsen.  

 

Wat betekent dit? Wat moet je doen?  

Wij vragen je om je in te schrijven op een digitaal pre-sale formulier (op de website) en jouw interesse kenbaar te maken op woningtype niveau.  

 

Wat brengt deze inschrijving jou?  

Ons systeem registreert je als ‘pre-sale inschrijver’. Dit betekent dat je bij de start verkoop een streepje voor hebt op geïnteresseerden zonder een pre-sale-registratie.  

 

Hoe lang kun jij je aanmelden als pre-saler? 

Je kunt je registreren als pre-saler vanaf het moment dat deze live staat tot 2 mei. 

 

Start verkoop

Wanneer de verkoop daadwerkelijk start, vind je op de website alle informatie over de woningen op bouwnummerniveau. Verdiep je daarom goed in de dan beschikbare verkoopdocumentatie, zoals de verkooptekeningen, prijslijst en technische omschrijving.  

Tip: voordat je een keuze voor een woning maakt, is het verstandig een goed beeld te hebben van jouw financieringsmogelijkheden. Laat bij je (hypotheekadviseur) vrijblijvend een haalbaarheidscheck doen. 

 

1. Voorkeuren opgeven 

Na de start verkoop van De Zuidsingel kun je aan ons via een online formulier jouw voorkeurswoning(en) aangeven. De inschrijfperiode voor de appartementen en woningen zal één week bedragen.  

 

2. Loting en pre-sale 

De woningen worden na sluiting van de bovengenoemde inschrijfperiode toegewezen aan de geïnteresseerden. Als aangegeven heeft iemand met een pre-sale inschrijving een streepje voor op iemand zonder een pre-sale inschrijving. 

Mocht het zo zijn dat er straks meerdere geïnteresseerden voor één bouwnummer zijn, dan verzorgen wij een toewijzing van dit betreffende bouwnummer op basis van loting. Dit gebeurt dan onder toeziend oog van de notaris. De datum of het tijdstip waarop je het inschrijfformulier verzendt heeft geen invloed op de loting, zolang je dit maar doet vóór de sluitingsdatum.  

Let op: de meest recente inschrijving wordt meegenomen in deze loting en er wordt maximaal één inschrijving per huishouden meegenomen in de loting. 

 

3. Toewijzing 

Heb je een woning toegewezen gekregen? Dan neemt het verkoopteam contact met je op om een afspraak te maken. Heb je geen woning toegewezen gekregen? Dan kom je op de reservelijst te staan. Je kunt alleen de woning toegewezen krijgen met het betreffende bouwnummer waarvoor je de voorkeur hebt uitgesproken. 

 

4. Gesprek met het verkoopteam 

Je hebt de toegewezen woning geaccepteerd? Dan nodigt het verkoopteam je uit voor een eerste gesprek. Tijdens dit gesprek (al dan niet digitaal) ontvang je veel aanvullende informatie over de woning en het project. We nemen de informatie met je door en lichten de verschillende mogelijkheden (woonwensen) toe. Ben je nog steeds geïnteresseerd in de woning? Dan krijgt je een optie op de woning. Dat betekent dat de woning voor jou is gereserveerd. Wij verstrekken een optie van twee weken. Zo heb je genoeg tijd om alle informatie rustig door te nemen.  

Bij het ontvangen van een optie op een woning, ontvang je ook direct een inlogcode voor het klantportaal van Heijmans. Je hebt nu toegang tot de MijnHeijmans omgeving. Hiermee wordt voor jou een digitale omgeving bereikbaar, welke wij inzetten om je gedurende het gehele verkoop- en bouwproces keurig te begeleiden. 

 

5. Beslissen 

Weet je zeker dat dit de juiste woning voor u is? Dan gaan we het koopcontract – de koop-/aanneemovereenkomst –voor je opmaken. Dit gebeurt via het eerdergenoemde klantportaal. Gezien de voortgang streven wij er naar om veel zaken digitaal met elkaar te organiseren. Echter mocht er behoefte zijn om zaken aan tafel te bespreken dan is daar ook alle ruimte toe.  

Interesse in een woning? Schrijf je in voor de pre-sale
✓ Krijg voorrang bij de toewijzing van de woningen tijdens de start verkoop

Voorkeur voor woningtype: *

Lees alsjeblieft ons privacybeleid voor meer informatie over hoe we omgaan met jouw persoonlijke informatie.