Update De Zuidsingel

Vorig jaar is de omgevingsvergunning voor het appartementengebouw en de vier woningen van project De Zuidsingel door de gemeente verleend. Tijdens de inzage termijn kwam er een bezwaarschrift binnen en dienden wij de start van de verkoop helaas op te schorten. Wij gaven destijds aan dat wij geen zicht hadden op de duur van deze vertraging.

Nu -een jaar later- kunnen we aangeven dat het bezwaar inmiddels van tafel is en er een onherroepelijke omgevingsvergunning ligt. Het zal niemand echter zijn ontgaan dat de marktomstandigheden in het afgelopen jaar sterk zijn veranderd. Heijmans komt momenteel tot de conclusie dat het nu in verkoop brengen van project De Zuidsingel geen optie is.

Het spijt ons momenteel niet anders te kunnen berichten en hopen op termijn alsnog van start te kunnen met dit fraaie project aan de Zuidsingel in Middelburg. Zodra het project weer wordt opgestart zullen wij dit uiteraard als eerste delen met mensen die interesse hebben getoond tijdens de eerdere pre-sale. Wij danken u voor de getoonde interesse en hopen u in de toekomst opnieuw te mogen begroeten.


Met vriendelijke groet,

Verkoopteam De Zuidsingel

Stad & Zeeland NVM Makelaars

Heijmans Vastgoed